Termékek Menü
0
+36304747111

Baselworld 2017

Baselworld 2017 A nagy múltra visszatekintő baseli óra- és ékszerkiállítás idén március 23. és március 30. között került megrendezésre. A kiállítás idén ünnepelte 100. évfordulóját, ennek tiszteletére az eddigieknél is monumentálisabb rendezvénynek adtak helyet.

 

Először ismerkedjünk meg kicsit a kiállítás történetével:

  • 1917-ben kezdődött, akkor még a bázeli MUBA (Mustermesse Basel) kiállítás részeként
  • 1931-ben már önálló pavilont kaptak az órák (Schweizer Uhrenmesse)
  • 1972-ben francia, német, olasz és angol gyártókat is meghívtak a kiállításra
  • 1983-ban megváltoztatták a nevét - Basel és az aktuális évszám
  • 1986-ban fogadtak először Európán kívüli kiállítókat is
  • 1995-ben újabb névmódosítás következett -  BASEL 95 - The World Watch, Clock and Jewellery Show
  • 2003-ban új nevet kapott azóta Baselworld a neve

 

 

Jelentősége abban rejlik, hogy a kiállítás ideje alatt nem csak a gyártók, cégvezetők, hanem a nagykereskedők, forgalmazók, designerek és a szakújságírók is, azaz a teljes szakma képviselteti magát. Sehol máshol nincs lehetőség ilyen rövid idő alatt ennyi szakmailag fontos emberrel találkozni. A statisztika szerint a kiállítás ideje alatt akár 6 millió névjegykártya cserélhet gazdát.

A kiállítás rangját jelzi, hogy itt mutatkoznak be az év aktuális óra- illetve ékszer trendjei. Az általunk forgalmazottak gyártók is képviseltették magukat, így megismerkedhettünk a legújabb trendekkel, melyeket galériánkban tekinthetnek meg. De nem csak a már forgalmazott márkáknál tettünk látogatást, nem titkolt célunk az volt, hogy újabb csodás, divatos és minőségi termékeket fedezzünk fel, melyekkel elkápráztathatjuk vásárlóinkat.

Első nagy projektünk a Vostok Europe-pal közreműködve jött létre. Így már a kiállítás ideje alatt sikerült forgalmazott márkáink között üdvözölnünk a méltán híres Vostokot!

Rengeteg remek új lehetőséget találtunk, egyelőre szemezgetünk, ismerkedünk, de hamarosan minden titokra fény derül :)