Kérdése van? Hívjon minket! +36304747111

Blog

Megtalálta az igazit, akivel szeretné leélni élete hátralevő részét? Ehhez szívből gratulálunk. Ha jól átgondolta és úgy döntött házasságot szeretne kötni a kiválasztott párjával, további feladatok várják az esküvő előkészületeivel kapcsolatban. De mindenek előtt a legfontosabb rész következik. A leánykérés és eljegyzés.

Miért válasszuk a Majorica ékszert? Azért mert egyszerűen gyönyörű, csodálatos, varázslatos, elbűvölő, egyedi, utánozhatatlan és időtálló, természetesen ezekért is, de nézzünk pár kevésbé az esztétikai érzékre ható tényezőt is.

 

Mindennek van mögöttes jelentése, így van ez a szimbólumok világában is, miért ne lenne az ékszereknél? 

Néhány fontos, és érdekes dolog, az ékszerek tisztításával, ápolásával kapcsolatban. Mire érdemes odafigyelni.

Sokszor elgondolkodtunk azon, hogy a nagy világmárkák, mint például a Omega, vagy a Rolex miért csak két év garanciát adnak a több millió forintba kerülő karóráikra. Nem jöttünk rá, hiszen a mottójuk a megbízhatóság, a hosszú évek tapasztalata, és a dollármilliókat felemésztő reklámok, fejlesztések.

A gyémánt a nők legjobb barátja" – mondta Marilyn Monroe erre a különleges drágakőre, ami sérthetetlensége és örökkévalósága végett a jegyékszerek szimbolikus ékköve.

Mielőtt egy életre választunk karikagyűrűt, fontos néhány dolgot tisztázni. Mint például miért pont a karikagyűrű ami összeköt minket?

Egy óra esetében nem csak a szíj minősége, funkciója, hanem a stílus, a divat, és a fenntarthatóság is fontos.