Termékek Menü
0
+36304747111

Jubileumi év

1992-ben megalakult az Európai Unió, Bill Clinton lett az USA elnöke és bemutatták a Reszkessetek betörők 2. részét. Ezek mind ebben az évben történtek. 1992. számunkra is fontos dátum volt. Miért is? Családi vállalkozásunk ekkor alakult.

Célunk már a kezdetekkor is a minőségi darabok magas színvonalú kiszolgálással történő kombinálása volt. Az évek során mit sem veszítve ezen hozzáállásból, meglátva és megfogva a lehetőségeket bővült kínálatunk, ma már világmárkák tömkelege közül tud választani aki betér hozzánk. Fiatalos csapatunk mellett törekszünk a folyamatos megújulásra, immáron 25 éves tapasztalatunknak köszönhetően a szezonról szezonra változó kollekciókban megtaláljuk azokat a márkákat, és modelleket, amelyek a vásárlóink igényeit mind a minőség, mind a design tekintetében maximálisan kielégítik.

A folyamatos fejlődési lehetőségeknek köszönhetően ma már Szombathelyen 3 helyen, 2013. óta Balatonfüreden és 2016. novembere óta már Budapesten is elérhetőek vagyunk az igényes órák és ékszerek kedvelőinek. Emellett már 10 éve működő webáruházunkkal is igyekszünk kielégíteni vásárlóink igényeit.

Fejlődésünkhöz és már 25 éve tartó munkánk sikerét természetesen nagyban köszönhetjük hűséges vásárlóinknak, melyet az év során rengeteg szülinapi akcióval, kuponokkal és nyereményekkel szeretnénk meghálálni.

Február hónapban checkolj be bármelyik üzletünkből facebook oldalunkon és egy csodás, divatos Ice Watch órát sorsolunk ki a bejelentkezők között. Ha webáruházunkból rendeltél, akkor oszd meg velünk a terméket szintén az oldalunkon és Te is részt veszel a sorsolásban.

Minden hónapban készülünk meglepetéssel, de egyelőre nem árulhatok el többet :)