Vásárolj egy automata karórát 150.000Ft felett és megajándékozunk egy 50.000Ft értékű óraforgatóval!

    Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Miért minket válassz

Engedje meg, hogy bemutassam a Balogh Óra - Ékszer széles körű szolgáltatásait, melyekkel az ékszer- és óravásárlás élményét igyekszünk a lehető legmagasabb szintre emelni.

  1. Ékszerjavítás: Professzionális ékszerjavítási szolgáltatásaink tartalmazzák a törött vagy sérült ékszerek restaurálását és javítását.
  2. Ékszertisztítás: Professzionális ékszertisztítási szolgáltatásokat kínálunk, hogy ékszerei mindig a legjobb állapotban legyenek.
  3. Elemcsere: Gyors és megbízható elemcsere-szolgáltatást kínálunk órákhoz.
  4. Órajavítás: Széles körű órajavítási szolgáltatásokat nyújtunk, beleértve a mechanikus és kvarcórák javítását.
  5. Óraszíj utánrendelés: Szolgáltatásaink közé tartozik az óraszíjak utánrendelése is.
  6. Kiemelt garancia: Kiemelt garanciát kínálunk termékeinkre, hogy biztosítsuk a vásárlóink elégedettségét.
  7. Élő ügyfélszolgálat: Élő ügyfélszolgálatunk készen áll arra, hogy segítsen minden kérdésben és problémában.
  8. Szakképzett értékesítők: Szakképzett értékesítőink mindig készen állnak, hogy segítsenek a tökéletes termék kiválasztásában.
  9. Eredeti termékek: Csak eredeti és minőségi termékeket kínálunk.
  10. Hivatalos márkaképviselet: Büszkén képviselünk több nagy óra- és ékszermárkát.
  11. 30 év tapasztalat: Több mint 30 év tapasztalattal rendelkezünk az óra- és ékszeriparban, így biztos lehet abban, hogy a legjobb kezekben van.
  12. Ingyenes házhozszállítás: Ingyenes házhozszállítást kínálunk minden 20.000 Forint feletti online vásárlás esetén.
  13. Kedvezmények, akciók, kuponok: Rendszeres kedvezményeket, akciókat és kuponokat kínálunk vásárlóinknak.
  14. Cseregarancia: Ha bármilyen probléma merülne fel a vásárolt termékkel, cseregaranciát biztosítunk.
  15. Elállási lehetőség a webáruház rendelésektől: Biztosítjuk az elállási jogot minden online vásárlás esetén.
  1. Szaktanácsadás: Szakértőink készen állnak arra, hogy tanácsot adjanak és segítsenek Önnek a tökéletes ékszer vagy óra kiválasztásában.
  2. Törtarany beszámítás: Lehetőséget kínálunk törtarany beszámításra is, amellyel új ékszer vásárlása esetén csökkentheti a költségeket.
  3. Törtarany felvásárlás: Ha van otthon felesleges aranya, akkor nálunk lehetősége van a törtarany felvásárlására is.
  4. Gravírozás: Különleges ajándéknak szeretne egy személyre szóló ékszert vagy órát? Gravírozási szolgáltatásunkkal egyedi és személyes üzenetet vésünk az ékszerbe vagy órába.
  5. Törzsvásárlói program: Törzsvásárlói programunk keretében különleges kedvezményeket és előnyöket kínálunk visszatérő ügyfeleinknek.

A Balogh Óra - Ékszer törekszik a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani ügyfeleinek, és büszke arra, hogy segíthet a legtökéletesebb ékszer vagy óra megtalálásában.

Néhány fontos érv, hogy miért minket válasszon, ha egy megbízható órát vagy egy ragyogó ékszert szeretne vásárolni.

  • STABIL HÁTTÉR

Immár több, mint 30 éve állunk Vásárlóink szolgálatában. Tudásunkat folyamatosan bővítjük a mai kor igényeinek megfelelően. Hiszünk a hagyományos kereskedelmi értékekben, éppen ezért kiemelkedően fontos számunkra Vásárlóink teljeskörű, minden igényt kielégítő kiszolgálása.

  • EREDETI TERMÉKEK

Üzleteinben csak és kizárolag eredeti terékeket értékesítünk. Minden forgalmazott márka a hivatalos Magyar disztribútortól kerül beszerzésre. A termékek mellé Magyar számlát és Magyar garanciát biztosítunk.

  • HIVATALOS SZEVIZ HÁTTÉR

Minden forgalmazott termékünkre a Magyar hivatalos szeviz vállal garanciát. A hivatalos Magyar szervizek listáját a SZERVIZmenüpontban találja.

  • GARANTÁLT ALKATRÉSZELLÁTÁS

Termékeinkhez csak eredeti, minőségi alkatrészeket biztosítunk. Alkatrészek akár több éves modellekhez is beszerezhetők.

  • NEM CSAK WEBÁRUHÁZ VAGYUNK

Sok online áruházzal ellentétben mi nemcsak egy webáruház vagyunk. Több üzlettel is rendelkezünk Budapesten, és Szombathelyen is, ahol nemcsak megnézni, de felpróbálni is van lehetőség a kiszemelt órát, vagy ékszert. Üzleteink elérhetőségét és címeit a KAPCSOLAT menüpontban találja.

  • KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS

Webáruházunkban mindig történik valami! Ennek köszönhetően Vásárlóinknak lehetőségük van különféle kedvezményes ajánlataink közül válogatni. Élvezze Ön is törzsvásárlói programunk előnyeit vagy használja ki időszakos akcióinkat és exkluzív, személyre szabott ajánlatainkat! Regisztráljon webáruházunkban és vásároljon kedvezményesen! Kísérje figyelemmel folyamatosan megújuló kuponos ajánlatainkat is! Legújabb fejlesztéseinknek köszönhetően pedig némely kedvezmények akár össze is vonhatóak egymással.

  • MEGBEGYÜLJÜK ÜGYFELEINKET

Webáruházunk arra törekszik, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtson Ügyfeleinek. A törvényben előírt kötelező garanciák mellett éppen ezért számos kényelmi szolgáltatást nyújtunk a megrendelt termékek mellé (Csak internetes vásárlás, online megrendelés esetén érvényes szolgáltatások) :

  • 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt terméket, ha az nem nyerte el a tetszését
  • 100% Vételár visszatérítés
  • 30 napos cseregarancia
  • Karácsonyi extra csereprogram a tökéletes ünnepért
  • KITERJESZTETT VIP GARANCIA

Regisztrált vásárlóink ingyenesen kaphatják meg egyedülálló VIP garanciánkat, ami további egy éven át biztosítja terméke tökéletes minőségét.

  • DOOR TO DOOR SZERVIZ

VIP szerviz szolgáltatásunk keretében, a meghibásodott terméket költségek nélkül elszállítjuk a szervizbe és a javítást követően díjmentesen visszaszállítjuk az Ön otthonába.

  • TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM

Minden vásárlás után törzsvásárlói pontokat írunk jóvá személyes profiljában, amit a következő vásárláskor beváltunk Önnek. Továbbá számos csak törzsvásárlóknak szóló akciókat indítunk, illetve egyedi VIP árakat kínálunk.