Vásárolj egy automata karórát 150.000Ft felett és megajándékozunk egy 50.000Ft értékű óraforgatóval!

    Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Extra szolgáltatásaink

Törtarany felvásárlás beszámítás

Törtarany felvásárlás beszámítás

Ha van otthon sérült, megunt arany ékszered hozd be hozzánk és mi beszámítjuk hogy könnyedén hozzájuthass egy általad választott órához ,ékszerhez✨. Ha nem szeretnéd levásárolni , azonnali készpénzfizetéssel felvásároljuk.

Törtarany beszámítás és felvásárlás

Az eladásra kínált törtaranyat a szakképzett kollégáink először szemrevételezéssel, sérülést nem okozva megvizsgálják,  – (megnézik van e az ékszreben beütött fémjel és hogy mekkora a tömege) –ezután az éppen aktuális felvásárlási ár alapján ajánlatot tesznek az törtaranyra(-mondanak egy felvásárlási és egy beszámítási árat) Az ügyfél eldöntheti hogy azonnali készpénz kifizetést kér vagy szeretné ha beszámítanánk az üzletünkben vásárolt termék árába.Az ár mindig a napi aktuális világpiaci ár, az arany tisztasága, azaz a karátszám, illetve a pontos súly függvénye.Az aktuális árfolyamokról érdeklődjön üzleteinkben.

Amennyiben az ügyfél az árral elégedett, kollégánk eltávolítja az esetleges köveket vagy egyéb anyagot, megreszeli, és tesztsavakkal megvizsgálja, hogy pontosan hány karátos az ékszer.Egyes esetekben szükség lehet a tárgy szétvágására is, hogy megállapítható legyen, hogy a belsejében nincsen e más olcsóbb fém. Mivel a törtarany felvásárlása újrahasznosítási céllal történik, ezért nem jelent értékcsökkenést a tárgy rongálással történő vizsgálata. A mindössze néhány perces vizsgálat után az ügyfél a ha a pénzkifizetést kért akkor azonnal megkapja az eladott törtarany ellenértékét, mindenféle levonás nélkül. A törtarany felvásárlás során az adás-vételről vételi jegyet állítunk ki, melyhez elengedhetetlenül szükséges az eladó valamely személyazonosság igazolására alkalmas, fényképes hatósági igazolványa (pl. személyi igazolvány és lakcímkártya).