Vásárolj egy automata karórát 150.000Ft felett és megajándékozunk egy 50.000Ft értékű óraforgatóval!

    Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Extra szolgáltatásaink

Gyűrűvásárlás előtt számtalan kérdése felmerülhet. Jó lesz-e a méret a kedvesemnek? Milyen gyűrűt vegyek? Fehér, vagy sárga arany legyen? Cirkónia vagy gyémántkővel? Mi ebben is segítünk!

Ha van otthon sérült, megunt arany ékszered hozd be hozzánk és mi beszámítjuk hogy könnyedén hozzájuthass egy általad választott órához ,ékszerhez✨. Ha nem szeretnéd levásárolni , azonnali készpénzfizetéssel felvásároljuk.

Messze laknak barátaid, szeretteid? Mi áthidaljuk a távolságokat, vagy csap pusztán meglepjük barátodat kedvesedet egy nem várt csomaggal. Hogyan csináljuk? Klikk és meglátod!

Minden elemes óra élet egyszer eljön a pillanat, amikor megáll „az idö” vagyis lemerül az elem.

Manapság mindenki siet, minden ember számára az idő a legértékesebb. 24H expressz szolgáltatásunkkal rengeteg időt spórolunk Neked. Garantáljuk, hogy a megrendelésed munkanapokon 24 órán belül kézbesítésre kerül. 

Van olyan, ha megkapsz egy csomagot, azonnal nem tudod eldönteni, hogy tetszik vagy nem. Vagy éppen tudod, hogy mégsem erre vágytál, de lehet, hogy ajándékba szánod, és kifutsz a Téged megillető 14 napos elállási határidőből. Erre is van megoldásunk.

Vásárlásaid után visszatérítést is kaphatsz, így minden termék mellé további kedvezmények járnak Neked. Részleteket itt olvashatod.

Regisztrációd után azonnali visszatérítést, kedvezményt kapsz. A kedvezmény azonnal felhasználható.

A nálunk vásárolt karórát igény szerint méretre igazítjuk Neked! Na de hogyan tudjuk ezt távolról megoldani?

Ha nem tudsz dönteni, hogy az amit a képen látsz az hogy mutatna a kezeden, vagy a nyakadba, esetleg a füledben, kérj egyedi termékfotót.

Door to Door szerviz az ötcsillagos biztonság és kényelem csak regisztrált VIP vásárlóknak! Ez tiszta amerika! Hogyan működik, és mi kell a tagsághoz? Klikk és máris láthatod.

Egy ajándék akkor igazán személyre szabott, szívhez szóló, ha a terméken túl, van benne valami egyedi, ami csak rólatok, vagy arról szól, aki kapja. Egy gravírozás tökéletes megoldás, hogy egy életre szóló emléket, élményt ajándékozz.

Régi órát találtál a fiókban? Vagy talán a saját órád megált és már lejárt a garancia? Nem probléma! Mi segítünk, hogy újból a ketyegjen a kedvenced.

Elszakadt a nyaklánc? Eltörött a fülbevaló? Nem megy fel a karikagyűrű? Túl nagy az eljegyési gyűrű? Semmi gon! Mi mindenre találunk megoldást!

Ha nincs időd az ajánékvásárlás után még szaladgálni csomagolóanyagért masniért, és ha megvan a megfelelő, utána még be is kell szépen csomagolni. Erre ajánlunk egy gyors és tökéletes megoldást.

Az ékszerek mindennapi hordása során elszíneződhetnek, karcolódhatnak, szennyeződhetnek. Ha nálunk vásárolsz ékszert, mindig ragyogni fognak kedvenceid...