Vásárolj egy automata karórát 150.000Ft felett és megajándékozunk egy 50.000Ft értékű óraforgatóval!

    Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Üzleteink

Budapest Duna Pláza

Budapest Duna Pláza

Már több mint 3 éve nyílt meg elegáns üzletünk Budapest első Plázájának földszinti aulájában...

  • A Duna Pláza idén ünnepelte huszonötödik születésnapját. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezt a csodálatos napot együtt élhettük meg Magyarország első bevásárlóközpontjával. Természetesen a 25 év alatt rengeteg átalakítás modernizáláson esett át a bevásárló központ, mire megkapta jelen arculatát. Az elegáns üzletek sokasága, gyorséttermek kávézók, világcégek és Magyar, tradicionális üzletek várnak a hét minden napját. A Mi kis üzletünk is a Magyar tradíciókat képviseli, hiszen a cég alapítója Balogh István 2022 ben lesz 30 éve hogy elkötelezte magát az órák és ékszerek világának. Sajnos Az alapító már nincsen köztünk, de fia Zoltán és menye Mónika az évek alatt megkapott legjobb tudásuk szerint vezeték az üzletet, építik a vállalkozás jövőjét.
  • Üzletünkben megtalálhatóak a világ legnépszerűbb divatmárkái és különleges ékszertervezőinek gyönyörű ékszercsodái. 14 karátos arany ékszerek Magyar, Olasz, Német, Lengyel, és távolkeleti ékszerészek kézimunkái, ritka egyedi alkotásainak sokaságával, hetente új modellekkel várunk minden kedves régi és új ügyfelünket.
  • Több mint 600 féle karikagyűrű mintánk közül, ha nem találod meg a „Nagy Ő-t„ akkor tervező programunk segítségével megalkotjuk Neked a legjobb szín és formakombinációját, és rövid határidő mellet  el is készítjük a Te méretedre szabott egyedi darabot, amit igény szerint meg is gravírozunk számotokra.
  • Svájci, Német  és Japán óramárkák a precizitás és elegancia jegyében. a Seiko, Roamer, Doxa, Vostok, Zeppelin, Iron Annie exclusiv kollekció mellett, a Fossil, Cluse, Bering, Casio legjobb modelljei is megtalálhatók az üzletünk polcain.
  • Természetesen a divatékszermárkák is megtalálhatók nálunk. a trendek legismertebb hírnökei legfrissebb darabjai szinte heti rendszerességgel érkeznek üzletünk polcaira.
  • Ragadd meg az alkalmat, és keresd fel boltunkat személyesen, telefonon, vagy online felületeinken.

Elérhetőségünk:

1138 Budapest Váci út 178

Duna Pláza Bevásárlóközpont földszint aula.

Telefon: +36304747888

Nyitva: Hétfő – Vasárnap 10:00 – 19:00 ig
2024 december 24-én zárva
December 25-26 zárva
December 31 zárva
Január 1 zárva

Duna Pláza