Vásárolj egy nem akciós automata karórát 150.000Ft felett és megajándékozunk egy 50.000Ft értékű óraforgatóval!

    Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Blog

A Hirsch a jó választás

Finibus Bonorum
A Hirsch a jó választás

Egy óra esetében nem csak a szíj minősége, funkciója, hanem a stílus, a divat, és a fenntarthatóság is fontos.

 

TÍZ JÓ INDOK, HOGY A HIRSCH KARSZÍJ MELLETT DÖNTSÖN

1.KIEMELI AZ ÓRÁJÁT!

A HIRSCH nem egyszerűen egy óraszíj, hanem egy karszíj az órájához.

2. NAGYON KÉNYELMES VISELETET ÉLVEZHET!

A HIRSCH karszíjak puhák, és olyan kényelmes a viseletük, hogy az embereknek nincs is kedve levenni többé őket.

3. MEGBÍZHAT AZ ÉRTÉKÁLLÓSÁGÁBAN!

Egy HIRSCH szíjjal különösen hosszú élettertamú termék mellett dönt!

A felső bőrfelület és a bélés-bőr résmentes összedolgozása a Rembordé technológiának köszönhető, és megvédi a karszíjat a külső behatásoktól – ettől különösen ellenálló lesz.

4. GARANTÁLT MINŐSÉGET BIZTOSÍT MAGÁNAK!

Egyedüliként az óraszíj gyártók között, a HIRSCH egy teljes évre nyújt Önnek garanciát valamennyi HIRSCH Classic termékre. A HIRSCH Performance kollekcióra ráadásul 30 hónapos garancia van.

5. MEGMUTATJA, HOGY VAN STÍLUSA!

A HIRSCH termékeit megkülönbözteti a kopetens design. Egy HIRSCH óraszíj mindig reprezentatív – anélkül, hogy tolakodó lenne.

6. TÖKÉLETES FUNCIONALITÁSBAN VAN RÉSZE!

A HIRSCH olyan karszíjakat készít, melyek helytállnak a legkülönbözőbb elvárásokkal szemben is. Mivel még a jót is lehet továbbfejleszteni, ezért a karszíjakat folyamatosan hozzáigazítjuk a változó viselési körülményekhez, finomítjuk és továbbfejlesztjük.

 7. BIZTOSRA MEHET: MÉG ÉRZÉKENY BŐR ESETÉN IS!

A HIRSCH Pro Skin biztosítja az érzékeny bőrűeknek, hogy egy HIRSCH karszíj hosszú távú viselése során is jól érezze magát a bőrük.

8. BIZTOSRA MEHET: VÍZZEL VALÓ ÉRINTKEZÉS ESETÉN IS!

Valamennyi HIRSCH karszíj általánosan jól tűri a vizet, és jelentősen gyorsabban szárad, mint a hagyományos óraszíjak. A karszíj kinézete, simulékonysága és funkcionalitása megmarad.

9. BIZTOSRA MEHET: MÉG SZÉLSŐSÉGES KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT IS!

Valamennyi HIRSCH karszíj kiállta a szauna tesztet is. A HIRSCH karszíjak különösen ellenállóak – még a hőség, a magas páratartalom és az izzadság extrém kombinációja sem kezdi ki. Stabilan tartja a formáját, kellemes a viselése, és így hosszú életű ékszere az Ön órájának.

10. FELELŐSSÉGTELJESEN CSELEKSZIK ÉS HOZZÁJÁRUL A KÖRNYEZETVÉDELEMHEZ!

Az immár 8. generációban járó családi vállakozásként a HIRSCH gondol a jövőre és komolyan veszi a szociális, ökológiai és gazdasági felelősségvállalást.

A HIRSCH kizárólag olyan bőrfajtákat használ fel, melyek ellenőrzött készletből származnak, és rendelkeznek a CITES pecsétjével (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora). A HIRSCH számára fontos az újrahasznosítás: A gyártás során például a bőrhulladék ledarálásra kerül, és a kipárnázáshoz újrahasznosítják