Vásárolj egy automata karórát 150.000Ft felett és megajándékozunk egy 50.000Ft értékű óraforgatóval!

    Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Karikagyűrűk

Kattints  gombra, vagy IDE. Tervezd meg álmaid gyűrűjét, pár kattintással. Próbáld ki új tervező programunkat.


 

Időpont foglaló 3D tervező Akciós kupon

 

Engedje meg, hogy bemutassam az arany karikagyűrű rendelési lehetőségeinket a Balogh Óra - Ékszernél. Megosztom Önnel, hogy miért érdemes tőlünk vásárolni a karikagyűrűt.

A Balogh Óra - Ékszer több mint 600 féle modellt kínál, amelyek között számtalan színvariációval találkozhat. Választékunkban megtalálhatóak a klasszikus, hagyományos formák, ugyanakkor modern, letisztult vonalvezetésű modellek is. Egyedi igények megvalósítása a specialitásunk: változtatható színek, szélesség, gyémánt vagy cirkónia kő díszítés - csak a fantáziája szab határt.

A Balogh Óra - Ékszer gyors egyedi gyártást kínál, így a legkülönlegesebb ötletek is valóra válthatók. Minden karikagyűrűnk egy év garanciával rendelkezik, és lehetőség van a gyűrűk egyedi gravírozására is.

Az egyedi digitális tervezésnek köszönhetően az álmok tökéletes megvalósítása nemcsak lehetséges, hanem valósággá is válik. Az egyedi tervezés során a karikagyűrűt 3D-s szoftverrel tervezzük meg, így Ön már a gyártás előtt láthatja, hogyan fog kinézni a végeredmény.

Több féle karátszámú arany közül választhat.Azért, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes gyémántot vagy cirkóniát minden gyűrűben változtatni lehet a kövek anyagát és méretét is.

Több mint 30 év tapasztalattal a hátunk mögött biztos lehet abban, hogy a legjobb kezekben van.

Az azonnali árkalkuláció lehetővé teszi, hogy azonnal lássa a kiválasztott karikagyűrű árát, így könnyen tervezhet a költségvetéssel. Rendszeresen kínálunk nagy kedvezményeket és akciókat, így a karikagyűrű vásárlása nem csak élmény, hanem pénztárcabarát is.

Válassza a Balogh Óra - Ékszert, hogy élete legfontosabb pillanataihoz a legtökéletesebb karikagyűrűt találja meg!

Az esküvő egyik legfontosabb eleme az esküvői karikagyűrű. Azonban, ha nem vagy járatos a témában, a választás nehéz feladat lehet. Miért ne bíznád a választást a szakértőkre?

Esküvői karikagyűrű tanácsadásunk során segítünk megtalálni a tökéletes gyűrűt, ami örökké tartó emlék lesz az esküvőtökön. Szakértőink a legjobb minőségű anyagokból készült, egyedi tervezésű gyűrűket ajánlják, melyek a legjobb ár-érték arányt nyújtják.

Ha most előre foglalsz időpontot tanácsadásunkra, 15% kedvezményt kapsz a választott gyűrűre. Ne habozz, hívj minket a +36304747500-as számon, vagy foglalj időpontot online rendszerünkben. Ne hagyd ki ezt az ajánlatot, és garantáltan elégedett leszel a választásoddal!

Legyen az esküvői karikagyűrűd az álmaidban megálmodott, gyönyörű darab egy életre!

Hogyan működik a karikagyűrű választó? A válasz egyszerűen és gyorsan! Először válaszd ki a női modellt, majd ezt követően a féri modellt. Ha csak női, vagy csak féri gyűrű szeretnél, akkor a másiknál a nem kérem női, vagy a nem kérek férfi modellt kell beállítani.  Állítsd be, hogy milyen méretre van szükséged. Azt követően állítsd be a gyűrű szín kombinációját, és a szélességét, ha szeretnél követ a gyűrűbe akkor annak darabszámát és anyagát is add meg. Az egyedi beállítások nem minden modell esetében elérhetők. Amennyiben a gyűrűbe tudunk követ építeni, úgy a gyűrűnél ez látható. Illetve az is beállítható, hogy cirkónia vagy gyémántkővel szeretnéd. A beállításnál az árak változása is olvasható. Ha nem szeretnéd kővel a gyűrűt, úgy a kő nélküli beállítást kell választani. Ha mindent a kedved szerint beállítottál, úgy helyezd a gyűrűt, gyűrűket a kosárba. Ha különböző mintákat szeretnél, választhatsz bármely más minta közül is. A fent leírt beállításokat ismét végezd el a másik modellnél is. Ilyen egyszerű.

 

Néhány fontos információ a rendeléssel kapcsolatban:

A megrendeléskor rögzített ár nem garantált fix ár. Az egyedi anyagmegmunkálás során adódhat súlyeltérés, amely befolyásolhatja a végleges árat. Az ilyen jellegű súlyeltérés a végleges árat tapasztalatok alapján ± 2-5% eltéréssel módosíthatja. Az ékszer egyedi méretben és színben kerül gyártásra, ezért a rendelést követően a rendeléstől való elálláskor, a rendeléskor fizetett előleg nem jár vissza a megrendelő részére. A megrendeléskor átvett pénzösszeg a karikagyűrű forgalmazó és gyártó megrendelést teljesítő visszaigazolásáig előlegnek minősül. A megrendelés teljesítéséről, gyárthatóságáról történő visszaigazolás megérkezte után minősül foglalónak. A visszaigazolás várható ideje 2 munkanap. Ha a kereskedő 2 munkanapon belül nem értesíti a vásárlót, hogy a gyártás a megrendelés szerint nem teljesíthető, úgy a megrendelés automatikusan aktivá vállik. A megrendelés elkészülésekor a kereskedő a vásárló elérhetőségein értesíti a vásárlót, hogy a megrendelése elkészült, megérkezett és az értesítéstől számítva azonnal átvehető. A kereskedő felhívja a figyelmet, hogy az értesítés kiküldését követő öt munkanapig köteles tartani a megrendeléskor kikalkulált árat. Amennyiben a megrendelő az értesítést követő öt munkanapon belül nem veszi át a rendelését, úgy a kereskedő nem köteles tartani az eredeti ajánlat szerinti árat. A kereskedőnek az árat jogában áll módosítani az aktuálisan érvényes Euro/Forint, illetve Forint/Színarany (nyersanyag) árak változása szerint. Az aktuális arany és euro árfolyamok a Magyar Nemzeti Bank adatai alapján kerülnek meghatározásra. Amennyiben a megrendelő az értesítést követő öt munkanapon belül átveszi a megrendelését, úgy az árak nem módosulnak. A megrendelő tudomásul veszi és elfogadja a fent leírtakat, és ennek tudatában rendeli meg a termék egyedi gyártását, a fenti szín, forma, méret, valamint egyéb adatok alapján. A webáruházban leadott karikagyűrű rendelések egyedi személyre szabott gyártású termékek, amelyekre nem érvényesíthető a 14 napos elállási jog és a 30 napos csere lehetőség sem.

Karikagyűrű rendelések esetén, a megrendelési előleg (foglaló) összege:

  • Arany karikagyűrűnél 50.000.-
  • Ezüst gyűrűk esetén 10.000.-
  • Titán gyűrűk esetén 20.000.-

Ezeket az összegeket utalással tudod kifizetni. erről a visszaigazolással egy időben fogunk küldeni egy díjbekérőt. A gyártás addig nem indul el, amig a bekérő ki nincs egyenlítve.

Szűrés